Yhdistykselle oma toko&rally-tokotoimikunta

1.9.2018

Rally-toko- ja tokoharrastajien aloitteesta yhdistyksen hallitus on 18.8.2018 pitämässään kokouksessa päättänyt perustaa toko&rally-tokotoimikunnan.

Toimikunnan jäseninä aloittavat Mari Hakkarainen, Liisa Parviainen ja Mari Toivonen.

Toimikunnan tarkoituksena on edistää tanskalais-ruotsalaisten pihakoirien toko-, rally-toko ja koiratanssiharrastusta (Palveluskoiraliiton alaiset lajit) Suomessa sekä järjestää
tottelevaisuuskoulutusta tavoitteellisesti harrastaville ja kilpaileville koirille joko pihakoiraleirin yhteydessä tai erillisinä koulutuspäivinä.

Toimikunnan tehtävänä on myös järjestää vuosittain rotumestaruuskilpailut vuosittain sekä rally-tokossa että tokossa, jonkin Suomen Palveluskoiraliiton alaisen kokeen yhteydessä.
Ensimmäiset tanskalais-ruotsalaisten pihakoirien rotumestaruuskilpailut rally-tokossa käydään 2.12.2018 Tampereella. Tokon rotumestaruuskilpailut on suunnitteilla keväälle 2019.
 

Toimikunnan kokoonpanoon etsitään vielä muutamaa aktiivista ja idearikasta harrastajaa. Kiinnostuneet voivat ilmoittaa kiinnotuksestaan hallitukselle, hallitus(at)pihakoirat.net