Kotia etsivät

Elmo etsii uutta kotia

Raskain mielin otan yhteyttä, sillä etsin kaksi vuotiaalle uros pihikselle Elmolle uutta kotia.
Tilanteeseen on johtanut koirani eroahdistus, joka on kestänyt noin vuoden verran sekä oma terveyteni.
Alkuun hän hajotti tuulikaapin seinät ja ovea,  vasta vaihdetun tapetin eteisen oven vierestä, maton tuulikaapista ja eteisestä. Nykyään materiaalin tuho kohdistuu mattoihin tai kenkiin, jos jätän niitä tuulikaappiin. Muualla kodissa tavarat ovat aina saaneet olla ehjänä.

Muuten hän on aivan mielettömän ihana seurakoira ❤️. Kiltti, hellyydenkipeä ja -osoittaja, leikkisä, seurallinen ja oppivainen. Matkustaa autossa etupenkillä turvavöissä ja siskontytön autossa takaluukussa portin takana toisen koiran kanssa (väliseinä välissä). Siis kertakaikkisen ihana ystävä.

Päätöksen olen tehnyt ajatellen koiran terveyttä ja hyvinvointia. Ei ole oikein, että hän vapisee ja tärisee poissaollessani kotoa. Ja vahtii minua tehdessäni lähtöä. Toki rajoittaa se minuakin. Pyrin rajoittamaan yhteen lähtöön päivässä erot, koska se on niin ikävää kuunnella ja katsella hänen stressiään tilanteissa.

Minulla on täällä pojan koira välillä hoidossa ja silloin ei stressaa siinä määrin lähtöäni. Toki näyttää, ettei halua lähteväni, mutta melkein se siihen jääkin. Muutenkin hän tulee toisten koirien kanssa hyvin toimeen.

Nyt on etsinnässä koti, jossa olisi mahdollisesti toisia koiria/koira kaverina ja/tai omistajaperhe, jossa koira voisi olla mahdollisimman paljon mukana päivän askareissa.

Itse asun rivitalossa, ok-talo olisi ihanne, sillä Elmo nauttii vapaana olosta, mitä saa olla, kun on sukulaisissa käydessä. Elmo ei kyllä karkaa, kun on muutaman kerran päässyt ovesta tai olen ollut metsässä sen kanssa, mutta paras olisi oma piha aktiviteettia ajatellen.

Ota yhteyttä s.postitse, laitan puhelinnumeroa vastausviestissä.
Eija Rantanen / eijan4(at)gmail.com

Ohje

Kotia etsivien palstalle voi ilmoittaa pihakoiran, joka etsii uutta kotia esimerkiksi omistajan muuttuneen elämäntilanteen takia. Ilmoitus on voimassa 2 kuukautta, jonka jälkeen se poistetaan sivulta ellei ilmoittaja ole pyytänyt jatkamaan ilmoituksen esillä oloa.

llmoitukset kotia etsivien palstalle toistaiseksi sähköpostilla pihaus(at)pihakoirat.net

Mikäli haluat ilmoituksen poistettavan palstalta ota yhteys webmasteriin, pihaus(at)pihakoirat.net