Pihistreffit Kirkkonummen koirametsässä (maksullinen)

Kirkkonummen koirametsässä järjestetään pihistreffit sunnuntaina 2.6 klo 14:45-17:00. Osallistujamäärä on rajattu kahteenkymmeneen (20) talouteen, mutta saman talouden koirien määrää ei ole rajoitettu eli saman perheen kaikki koirat voi osallistua.


Paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä sähköpostilla. Tähän tapahtumaan osallistuminen on maksullista ja ilmoittautuminen tehdään erikseen sähköpostilla, maksu määräytyy osallistujamäärän mukaan. Maksun määrä ilmoitetaan, kun tarkka osallistujamäärä on selvillä. Osallistujia tulee luultavasti sen verran, että maksu on alle 10€. Maksutapana käy ensisijaisesti mobilepay 0400983230. Tilisiirto onnistuu myös, sähköpostilla voi ilmoittaa, jos tarvitsee tilinumeron.


Sitovat ilmoittautumiset 24.5.2024 mennessä osoitteeseen iidaapeltonen@gmail.com
Vain sähköposti ilmoittautumiset huomioidaan.

Ilmoittautumisessa tarvitaan omistajan nimi, puhelinnumero, osallistuvien koirien lukumäärä sekä maksutapa mobilepay vai tilisiirto. Viimeinen maksupäivä on 29.5 ja maksun määrä ilmoitetaan 25.5, kun osallistujien määrä on selvillä.

Peruutukset sähköpostilla iidaapeltonen@gmail.com.

Saapumisohjeet saa sähköpostilla ja myös tässä ilmoituksessa on ohjeita. Lisätietoja koirametsästä voi lukea nettisivuilta www.kirkkonummenkoirametsa.fi


Kirkkonummen koirametsän osoite: Hilantie 357 02480 Kirkkonummi. Saavuthan paikalle AIKAISINTAAN 14:40, jotta edelliset vierailijat ehtivät poistua.
Varausaikaan on varattu 15 min vaihtoväli loppuun.


Muuta huomioitavaa:

  • Koirametsään ei voi tulla juoksuisen narttukoiran kanssa.
  • Rokotukset tulee olla voimassa.
  • Koirametsä sijaitsee muutaman kilometrin päässä puolustusvoimien alueelta, joten alueelle voi kantautua pauketta ampuma-harjoituksista, tämä kannattaa huomioida paukkuarkojen koirien kohdalla, sillä ampuma-harjoituksista ei tiedoteta etukäteen.
Kuva: Mai Mönkkönen