Tiedote: Yhdistyksen hallituksen päätös Vuoden Koira -palkintojen jakamisesta

13.2.2024

Yhdistyksen hallitus ilmoittaa, että se on tehnyt uuden päätöksen liittyen Vuoden Koira -palkintojen jakamiseen. Tämä päätös perustuu esille tulleisiin syihin, joiden takia katsoimme tarpeelliseksi tarkastella asiaa uudelleen.

Tavoitteenamme on varmistaa, että kilpailu olisi kaikille mahdollisimman yhdenvertainen. Siksi hallitus on päättänyt, että palkinnot jaetaan tänä vuonna kaikille Vuoden Koira -kilpailun voittaneille. Ja palkinnot postitetaan niille, jotka eivät pysty osallistumaan palkintojenjakotilaisuuteen.

Samalla ilmoitamme, että Vuoden Koira -säännöt tullaan käymään laajemmin myös läpi kevätkokouksessa ja päivitetään tulevia vuosia varten. Näiden muutosten tavoitteena on varmistaa reilut ja tasapuoliset pelisäännöt.

Toivotamme teidät kaikki edelleen lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan kevätkokoukseen ja palkintojenjakotilaisuuteen 23.3.2024 Hämeenlinnaan.

Ilmoitathan osallistumisestasi kokoukseen viimeistään 20.3.2024 sähköpostitse sihteeri@pihakoirat.net, jotta osaamme varautua kahvi- / teetarjoilun osalta.