Pentulista

Pentueet ehtivät harvoin pentulistalle asti. Mikäli pentulistalla ei tällä hetkellä ole pentueita ilmoitettuna, ole yhteydessä suoraan kasvattajiin. Kasvattajien yhteystiedot löydät yhdistyksen kasvattajalistalta.

Syntyneet pentueet


 

kuva: Mai Mönkkönen

Ohje

Pentulistalle voi ilmoittaa pentueen siihen tarkoitetulla lomakkeella. Pentueen voi ilmoittaa jo suunnitteluvaiheessa. Kaikki pentulistalla ilmoitettujen pentujen kasvattajat ovat Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:n jäseniä.

Pentueen vanhempien tulisi täyttää kulloinkin voimassaolevat rodun jalostussuositukset. Pentuelistalle otetaan myös muut pentueet, joiden kohdalle tulee maininta siitä, miksi pentueen vanhemmat eivät täytä jalostussuosituksia. Muilta osin yhdistys ei vastaa pentulistalla olevista pentueista eikä niistä ilmoitetuista tiedoista vaan kasvattaja vastaa aina itse omasta kasvatustyöstään ja pentuetta koskevista ilmoittamistaan tiedoista.

Maksa pentueilmoitus (20 €) ennen lomakkeen lähettämistä yhdistyksen tilille FI77 4108 0010 3436 58, lisää maksun viestiin oma nimi / pentulista. Lisää maksun arkistointitunnus lomakkeelle, sille varattuun kenttään.

Ilmoitus on voimassa 3 kuukautta, jonka jälkeen se poistuu sivulta. Mikäli haluat päivittää ilmoituksen tietoja ota yhteyttä Webmasteriin, webmaster(at)pihakoirat.net.

Kasvattajalistalla olevien kasvattajien ilmoitukset ovat maksuttomia. Mikäli olet listalla, lisää arkistointitunnuksen sijaan "kasvattaja".