Liity jäseneksi!

 

Halutessasi liittyä jäseneksi täytä ja lähetä tämä jäsenlomake. Osoitteenmuutoksille on oma lomake. Saat sähköpostilla tai kirjeenä ohjeet jäsenmaksun maksamisesta. Kun olet maksanut jäsenmaksun ja yhdistyksen hallitus on hyväksynyt hakemuksesi, saat kotiisi viimeisimmän ilmestyneen Pihaus-lehden (niin kauan kuin niitä riittää).

Jäsenmaksujen suuruudet vuonna 2019 ovat seuraavat:

  • varsinainen jäsen 25 euroa
  • perhejäsen 7 euroa
  • kannatusjäsen 50 euroa.

Perhejäsenenä voi olla henkilö, jonka ruokakuntaan kuuluu varsinainen jäsen. Ilmoitathan perhejäsenyyttä hakiessasi lisätietokentässä ruokakunnan varsinaisen jäsenen nimen! Perhejäsenellä on muuten samat oikeudet kuin varsinaisella jäsenellä, mutta perhejäsen ei saa omaa jäsenlehteä.

Liittyessäsi jäseneksi kuluvan vuoden heinäkuun 1. päivänä tai sen jälkeen, on jäsenmaksun suuruus ensimmäiseltä vuodelta puolet koko vuoden jäsenmaksusta.

Mikäli jäsenmaksusi ensimmäiseltä vuodelta maksaa joku muu (suosittelija) kuin sinä itse esimerkiksi koirasi kasvattaja, jäseneksi liittyminen on tehtävä erillisellä paperilomakkeella ja toimitettava postilla tai sähköpostilla jäsensihteerille.

Liittyessäsi yhdistyksen jäseneksi hyväksyt yhdistyksen säännöt, toimintatarkoituksen sekä vahvistat lukeneesi ja hyväksyneesi tietosuojaselosteen.

PDF-tiedostoSTRP_Liity_jaseneksi_2018 (1).pdf (365 kB)
Liity jäseneksi -paperilomake