Vuoden nuori koiranohjaaja 2022

8.1.2023

Ehdota saajaa Vuoden nuori koiranohjaaja -palkinnolle! Pihakoiraharrastajien keskuudesta löytyy monia lupaavia nuoria koiraharrastajia niin agilitykentiltä, näyttelykehistä kuin muidenkin lajien parista. Heitä kannustaakseen yhdistys jakaa Vuoden nuori koiranohjaaja -palkinnon!

Palkinnon voi saada pihakoiran kanssa aktiivisesti harrastava nuori yhdistyksen jäsen, joka oli myöntämistä edeltävän vuoden lopussa (31.12.2022) 10–17-vuotias. Palkintoa jaettaessa kiinnitetään huomiota palkinnonsaajan omaan aktiivisuuteen sekä saavutettuihin tuloksiin. Palkintoja voidaan hallituksen harkinnan mukaan jakaa yksi tai useampia.

Ehdota palkinnon saajaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen hallitus@pihakoirat.net.

Hakemuksen on oltava perillä viimeistään 31.1.2023. Hakemuksesta on ilmettävä koirakko (harrastaja + koira/koirat), jolle palkintoa esitetään, perustelut, miksi palkinto tulisi myöntää hänelle, lista palkintovuoden (2022) saavutuksista sekä ehdotetun palkittavan ja tämän huoltajan yhteystiedot (vähintään puhelinnumero, lisäksi posti- tai sähköpostiosoite ovat suotavia). Ehdotuksen voi tehdä kuka tahansa yhdistyksen täysi-ikäinen jäsen.

kuva: Minna Mustamäki