Terveystutkimusten kannusterahaohjelma vuonna 2022

1.8.2022

Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry on budjetoinut terveystutkimusten tukemista varten 3000 euroa vuodelle 2022. Tukea maksetaan budjetin mukaisesti ja niin kauan kuin sitä on jäljellä.

Kannusterahaohjelma on tarkoitettu Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:n jäsenten omistamille tanskalais-ruotsalaisille pihakoirille. Koiran omistajuus on pyydettäessä pystyttävä todistamaan esimerkiksi Omakoira -palvelusta saatavalla omistajatodistuksella. 

Tukea maksetaan polvi-, selkä- ja silmätutkimuksista kannusterahaohjelman ehtojen mukaisesti niistä tutkimuksista, jotka on suoritettu Suomen Kennelliiton vaatimusten mukaisesti ajalla 1.1.-31.12.2022 ja tutkimustulokset on kirjattu virallisina Suomen Kennelliiton jalostustietojärjestelmään. Tukea ei makseta edellä mainittua voimassaoloaikaa ennen tehdyistä tutkimuksista eikä tutkimuksista, jotka on tehty epävirallisina.  

Kannusterahaa maksetaan maksimissaan kahdesta koirasta per omistaja per terveystutkimus.

Kannusterahan hakuaika on jatkuva vuoden 2022 ajan. Kannusterahaa haetaan erillisellä lomakkeella, joka julkaistaan yhdistyksen kotisivuilla vuoden 2022 alussa.

Lisätietoja kannusterahaohjelmasta ja sen sisällöstä.

kuva: Josefiina Niska