Haluatko edustaa rotuyhdistystä agilityn SM-joukkuekilpailussa?

15.6.2022

Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry kokoaa mini- ja medijoukkueita agilityn suomen-mestaruuskilpailuihin, jotka järjestetään Rovaniemellä 26.-28.8.2022. Joukkuekilpailu on sunnuntaina 28.8.2022.

Kummassakin joukkueessa voi olla enintään neljä (4) koirakkoa + yksi (1) varakoirakko. Kolmen koirakon tulos lasketaan, joten minimikoko joukkueelle on kolme koirakkoa. Koiralla tulee olla kilpailuoikeus 3-luokkaan. 
Lisenssiseuran luvalla jäsen voi edustaa toista SAGI:n jäsenseuraa. Edustussiirto on mahdollista rotu-järjestön, rotuyhdistyksen tai rotukerhon joukkueeseen sen rotuisella koiralla, jota kyseinen jäsenyhdistys edustaa ja lisenssinhaltija on seuran jäsen.

Mikäli olisit käytettävissä Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:n SM-joukkueeseen, lähetä sähköpostia otsikolla ”Agility SM” harrastuslaji-toimikunnalle osoitteeseen  harrastus@pihakoirat.net mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.7.2022.

Ilmoita viestissä seuraavat tiedot:

  • ohjaajan nimi
  • koiran virallinen nimi ja rekisterinumero
  • koiran kokoluokka

Mikäli joukkueeseen ilmoittautuu enemmän koirakoita kuin joukkueissa on paikkoja, valinnat joukkueisiin tehdään yhdistyksen hallituksen hyväksymillä valintakriteereillä. 

kuva: Mari Toivonen
LISÄTIETOJA agilityn sm-kisojen virallisilta sivuilta tästä linkistä