Ilmoitus uroslistalle

Tällä lomakkeella omistaja ja jalostusoikeuden haltija voi ilmoittaa uroksen Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:n ylläpitämälle uroslistalle.

Listalle voi ilmoittaa koiran, joka on iältään vähintään 2-vuotias ja sen PEVISA-ehdon vaatimat terveystutkimustulokset (lonkat, polvet, silmät) ovat voimassa. Uros on geenitestattu PLL:n suhteen tai on vanhempiensa geenitestitulosten perusteella terve tai omistaja on valmis teettämään geenitestin ennen astutusta. Uros voi olla uroslistalla niin kauan, että se on saanut kolme pentuetta.

Lomakkeella tehdyt ilmoitukset julkaistaan uroslistalla noin viikon kuluessa ilmoituksen jättämisestä.

Tietojen oikeellisuus ilmoituksessa on uroksen omistajan vastuulla. Muutokset ilmoitukseen ja uroksen poistaminen listalta tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jalostus(at)pihakoirat.net.

Lomakkeella annetut yhteystiedot sähköposti (pakollinen) ja puhelinnumero julkaistaan ilmoituksen yhteydessä.

Pääset jalostustietojärjestelmään tästä. Kirjoita koirasi rekisterinimi 'Pikahaku' -kenttään ja klikkaa 'Hae' -painiketta. Haku avaa koirasi oman sivun jalostustietojärjestelmässä ruudulle. Kopioi osoiteriviltä linkki sivulle ja liitä hakemukselle alla olevaan kenttään.

PLL-geenitestin tulos (primaarinen linssiluksaatio, ADAMTS-17)

Lopuksi tarkasta, että antamasi tiedot ovat oikein ja lähetä ilmoitus alla olevalla painikkeella.