Jäsenasiat

kuva: yhdistyksen kuva-arkisto

Suomen Tanskalais-ruotsalaiset pihakoirat ry:n jäsenenä saat Pihaus-lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jäsenenä voit osallistua myös yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin ja tapahtumiin jäsenhintaan.

Vuoden 2019 jäsenmaksut ovat 25 € varsinaisilta jäseniltä ja 7 € perhejäseniltä.  Jäsenmaksu maksetaan jäseneksi liittyessä jäsensihteerin toimittamalla laskulla.

Vuoden 2020 jäsenmaksut ovat 25 € varsinaisilta jäseniltä ja 7 € perheenjäseniltä. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 50 €. Jäsenmaksu maksetaan jäseneksi liittyessä jäsensihteerin toimittamalla laskulla.

Vuonna 2020 kasvattajat voivat liittää pennunostajia yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi, jolloin 1. vuoden jäsenmaksu on -50% varsinaisen jäsenen jäsenmaksusta. Laskun jäsenmaksusta 1. vuodelta maksaa kasvattaja.

Aiemmin jäseniksi tulleille jäsenmaksulaskut on lähetetään tammikuussa sähköpostitse. Niille jäsenille, joiden sähköpostiosoite ei ole yhdistyksen tiedossa tai jotka ovat ilmoittaneet haluavansa laskun paperilla, lähetetään jäsenmaksulasku kirjeitse.

 

Jäsensihteerin yhteystiedot

Minna Aschan

jasensihteeri@pihakoirat.net, puh. 040 581 7304

(iltaisin; otathan yhteyttä sähköpostitse tai soittamalla)

 

Otathan yhteyttä jäsensihteerin, jos

  • haluat liittyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi, perhejäseneksi tai kannatusjäseneksi
  • yhteystietosi tai nimesi muuttuvat
  • sinulla on kysyttävää jäsenmaksusta
  • haluat erota yhdistyksestä

Muista, että jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei ole sama kuin yhdistyksestä eroaminen!

Jäsenenä voit päivittää muuttuneet yhteystietosi myös itse kätevästi jäsensivujen kautta, jolloin muutos kirjautuu jäsenrekisteriin välittömästi.