TOKO-koulutuspäivä tanskalais-ruotsalaisille pihakoirille

Aika: 11.5.2019 klo 09:00 - 15:00
Paikka: Espoo

TÄYNNÄ! Ilmoittautuminen päättynyt.

Yhdistyksen toko- ja rally-tokotoimikunta järjestää toko-koulutuspäivän tanskalais-ruotsalaisille pihakoirille Espoossa lauantaina 11.5.2019 klo 9-15.
 

Kouluttajana koulutuspäivässä toimii Angelica Leiman, jonka tämän hetkinen kisa- ja harrastuskaveri tokossa on australiankelpienarttu Ylva. Angelican laumaan kuuluu myös australiankelpieuros Kentsu ja tanskalais-ruotsalainen pihakoirauros Åke.


Koulutus järjestetään säältä suojassa Niinu Agility Sportin tiloissa Espoon Juvanmalmilla, osoitteessa Läntinen teollisuuskatu 18, 02920 Espoo. Hallissa on ympärivuoden tasainen 16 astetta lämmintä. Hallissa on vesipiste sekä WC-tilat.


Toko-koulutuspäivään voivat ilmoittautua kaikenikäiset- ja tasoiset koirakot, jotka ovat kiinnostuneet tokosta. Koulutuspäivään mahtuu mukaan maksimissaan 10 koirakkoa sekä kuunteluoppilaita. Koulutuspäivä keskittyy tokoon, mutta siitä on varmasti hyötyä myös rally-tokoharrastajille ja siinä kisaaville. Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään tason mukaan.
 

Koulutuspäivä alkaa aloittelijoille/lajista kiinnostuneille suunnatulla, lyhyellä johdantoluennolla tokosta lajina.

 

Koulutuspäivään osallistuvilla on mahdollisuus seurata kummankin ryhmän treenejä. Päivällä pidämme 30 minuutin lounastauon (omat eväät).


Juoksuiset nartut voivat osallistua koulutukseen, mutta ne saavat oleskella hallissa ainoastaan omalla vuorollaan. Juoksuiset nartut treenaavat ryhmänsä viimeisinä urosten jälkeen. Hallissa juoksuisella nartulla on ehdottomasti oltava juoksusuoja koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana. Ilmoitathan etukäteen, mikäli koirallasi alkaa juoksu!


HINTA:
 

Early bird -hinta, kun ilmoittautuminen tehty 1.2.-10.3.2019 välisenä aikana:
- jäsenet 28 euroa/koirakko
- ei-jäsenet 32 euroa/koirakko
- kuunteluoppilas ilman koiraa 5 euroa

Normaalihinta, kun ilmoittautuminen tehty 11.3.-7.4.2019 välisenä aikana:
- jäsenet 35 euroa/koirakko
- ei-jäsenet 40 euroa/koirakko
- kuunteluoppilas ilman koiraa 5 euroa

ILMOITTAUTUMISET:
Ilmoittautuminen tehdään lomakkeella osoitteessa https://www.pihakoirat.net/tokopaiva2019/.