Ilmoitus pentulistalle

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa suunnitteilla olevan tai syntyneen pentueen yhdistyksen ylläpitämälle pentulistalle.

Pentueen vanhempien tulisi täyttää kulloinkin voimassaolevat rodun jalostussuositukset sekä PEVISA-ehdot. Pentuelistalle otetaan myös muut pentueet, joiden kohdalle tulee maininta siitä, miksi pentueen vanhemmat eivät täytä jalostussuosituksia. Muilta osin yhdistys ei vastaa pentulistalla olevista pentueista eikä niistä ilmoitetuista tiedoista vaan kasvattaja vastaa aina itse omasta kasvatustyöstään ja pentuetta koskevista ilmoittamistaan tiedoista. 

Huom! Mikäli ilmoitat kotisivujen osoitteen, varmistu siitä, että linkki on toimiva ja että sivu on sellaisella alustalla, että se on saatavilla ilman rekisteröitymistä/kirjautumista. Kaikki linkit testataan ennen julkaisua ja toimimattomia linkkejä ei lisätä ilmoitukselle.

Maksa pentueilmoitus (20€) ennen lomakkeen lähettämistä yhdistyksen tilille FI77 4108 0010 3436 58, lisää maksun viestiin oma nimi / pentulista. Lisää maksun arkistointitunnus lomakkeelle, sille varattuun kenttään.

Huom! Kasvattajalistalla olevien kasvattajien sekä yhdistyksen jäsenten ilmoitukset ovat maksuttomia. Mikäli olet listalla, lisää arkistointitunnuksen sijaan "kasvattaja".

Ilmoitus on voimassa 3 kuukautta, jonka jälkeen se poistuu sivulta. Mikäli haluat päivittää ilmoituksen tietoja ota yhteyttä webmasteriin, pihaus(at)pihakoirat.net.

{
  "htmlContent": "",
  "id": "EbzDPffmF0O0jt3WrE4X",
  "type": "descr"
}
Pentue on