Pikkupihan Erlan Erioniitti

FI47107/14 Pikkupihan Erlan Erioniitti

TittelitFI MVA FI AVA FI AVA-H
Syntymäaika26.8.2014
Hännän pituuspitkä
Värivalkoinen-riistanvärinen
LonkatB/B
Kyynärät0/0
Polvet0/0
SelkäVA0 (normaali), LTV0 (normaali)
SilmätEi todettu perinnöllisiä silmäsairauksia (voimassa 6.3.2020)
DNA-testitulosTerve, PLL-terve
Hampaat/purentaLeikkaava purenta, kaikki hampaat.
NäyttelytulosFI MVA
TerveysTäysin terve
Muuta

Näpsä on tyttömäisestä nimestään huolimatta viriili sinkku-uros Lapualta, joka etsii "sitä oikeaa". Se on aktiivinen, vilkas, todella oppivainen ja joissakin asioissa jopa hieman malttamaton koira, joka osaa myös rauhoittua.. Näpsän paino 11,2kg ja korkeus 40,2cm mistä johtuen tuleva morsian voisi olla hieman pienempi kooltaan.

Näyttelyissä saanut erinomaiset arvostelut: kookas, erinomaiset, terveet, tasapainoiset liikkeet, hyvä rungonpituus, erinomainen tilavuus, hyvä raajaluusto, hyvä etuosan leveys, riittävä eturinta, erinomainen etulinja, hyvä lyhyt kaula, hyvät korvat, kaunis kuono, hyvä otsapenger, riittävä kallo. Seistessä ja liikkeessä erinomainen, pitkä häntä, taittokorvat.

Näpsä on pennusta lähtien ollut erittäin motivoitunut leikkijä ja palkkautuu hyvin leluilla leikkimisestä. Suuren lauman yhtenä jäsenenä siitä on kasvanut tarkkaavainen "naapurikyylä". Näpsä on väsymätön lenkkeilijä, säällä kuin säällä. Kesällä ehdoton ykkönen kuntoilussa on uinti. Näpsä on agilitykoira henkeen ja vereen. Sivulajina se on saavuttanut rallytokosta RTK1:n. 

Yhteystiedotpikkupihan@saunalahti.fi