Blåtandens Bragi Innan Himlen Ändrar Färg

FI25281/17 Blåtandens Bragi Innan Himlen Ändrar Färg

Tittelit 
Syntymäaika2.3.2017
Hännän pituuspitkä
Värikolmivärinen
LonkatB/B
Kyynärät0/0
Polvet0/0 (16.3.2018)
Silmätei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia (16.3.2018), PLL-terve
Sydänei sivuääniä, oireeton (16.3.2018
DNA-testitulosMyDogDNA -profiili
Hampaat/purentaleikkaava
NäyttelytulosJUN EH, NUO EH
LuonnetestitulosMH-luonnekuvaus suoritettu (6.10.2018), smartDOG™ -testattu
Terveys

Rakeenteeltaan terve uros. Virallinen selkälausunto VA0, LTV0 (23.3.2018). Sydäntutkimuslausunto ei sivuääniä, oireeton (16.3.2018).

Ei todettuja sairauksia tai muita vikoja. MyDogDNA -testattu; ei kantajuuksia tai sairauslöydöksiä, PLL-terve.

Muuta

Loki on iloinen ja veitikkamainen nuori uros, jolla on painoa 7,6 kg ja säkä n. 37 cm. Lokilla on hyvä eturinta, mittasuhteet ja tasapainoiset kulmaukset. Rungoltaan se on vielä kapea, vaikkakin on alkanut keräämään pikkuhiljaa massaa. Lokilla on maatavoittavat tehokkaat liikkeet. 

Loki on suorittanut smartDOG Pentu sekä smartDOG Muisti -testit. Testiraportissa Lokia kuvataan aktiiviseksi, tarkkaavaiseksi ja hyvin työintoiseksi sekä sinnikkääksi. Loki kykenee niin itsenäiseen työskentelyyn kuin ohjaajan kanssa yhteistyössä tehtäviin harrastuksiin. Loki on motivoitunut leikkijä ja se palkkautuu erittäin hyvin leluilla leikkimisestä. Lokilla on erinomaisen hyvä muisti ja itsehillintä. Loki on suorittanut myös suorittanut MH-luonnekuvauksen 18kk iässä syksyllä 2018.

Loki on kova ulkoilemaan, eikä kovat pakkasetkaan saa innostusta hiipumaan. Lokilla on pihakoiraksi pitkähkö ja paksu, pohjavillainen turkki. Lokin supervoimana on isojen ruskeiden silmien räpsyttely, jota se tehostaa kellahtamalla selälleen ja kujertamalla hiljaa. Loki on tarkkaavainen pihavahti, mutta ei ole kovin haukkuherkkä. Lokin lempipuuhia ovat sukkien pudistelu, tyttökoirien pissojen etsiskely sekä lelujen ”pelastaminen” vedestä. Lokin kanssa harrastetaan doboa, uintia sekä Nose Workia, jossa Loki on suorittanut 1-luokan hajutestin.

Yhteystiedot

Loki asuu Kuopiossa. 

Yhteydenotot ja tiedustelut kasvattajan kautta:

toivonen.ma(at)gmail.com