Vuoden koira / kasvattaja / nuori koiranohjaaja -palkinnot 2019

11.12.2019

Tammikuussa 2020 on taas aika toimittaa tulokset Vuoden koira ja Vuoden kasvattaja-kilpailuja varten sekä ehdottaa Vuoden nuorta koiranohjaajaa.

Vuosittain palkitaan toimitettujen tulosten perusteella Vuoden Agilitykoira, Näyttelykoira, Harrastuskoira ja Vainukoira. Yhdistyksen hallitus valitsee tulokas-palkintojen saajat.

Vuoden koira -kilpailun säännöt ja tarkemmat ohjeet tulosten toimittamiseen löydät täältä.

Vuoden kasvattaja 2019 -kilpailun osalta säännöt ja ohjeet tulosten toimittamiseen löytyvät täältä.

OSALLISTUMISAIKA KAIKKIIN KILPAILUIHIN PÄÄTTYY 31.1.2020

_______________________________________________________

VUODEN NUORI KOIRANOHJAAJA -PALKINTO

Pihistelijöiden keskuudesta löytyy monia lupaavia nuoria koiraharrastajia niin agilitykentiltä, näyttelykehistä kuin muidenkin lajien parista. Heitä kannustaakseen yhdistys jakaa Vuoden Nuori Koiranohjaaja -palkinnon!

Palkinnon voi saada pihakoiran kanssa aktiivisesti harrastava nuori yhdistyksen jäsen, joka oli myöntämistä edeltävän vuoden lopussa (nyt siis 31.12.2019) 10–17-vuotias.

Palkintoa jaettaessa kiinnitetään huomiota palkinnonsaajan omaan aktiivisuuteen sekä mahdollisiin saavutettuihin tuloksiin. Palkintoja voidaan hallituksen harkinnan mukaan jakaa yksi tai useampia. 

Ehdota palkinnon saajaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse hallitus(at)pihakoirat.net tai kirjeitse: Riika Räisänen, Minkinkatu 7 a 6, 20760 Piispanristi.


Hakemuksen on oltava perillä viimeistään 31.1.2020. Hakemuksesta on ilmettävä koirakko (harrastaja + koira/koirat), jolle palkintoa esitetään, perustelut, miksi palkinto tulisi myöntää hänelle, lista palkintovuoden (2019) saavutuksista sekä ehdotetun palkittavan ja tämän huoltajan yhteystiedot (vähintään puhelinnumero, lisäksi posti- tai sähköpostiosoite ovat suotavia). Ehdotuksen voi tehdä kuka tahansa yhdistyksen täysi-ikäinen jäsen.